Oon huomannu että otan usein kuvan itse tehdystä leivoksesta tai ruuasta. Kuvassa näkyy usein omat jalat. Ehkä tämä on jokin juttu, vähä niinkuin, että minun tekemä.
Raakakakku sopii hyvin allergisten ja ruoka-aine herkkien kahvipöytään. Se on maidoton, munaton, gluteeniton ja sokeriton. Ja se on helppo tehdä, ei vaadi paistamista, vaikkakin vaatii sellaisia aineksia joita ei välttämättä löydy kaapista ellei aikasemmin ole raakaherkkua tehnyt. Huomasin, että kotona oli kaikki tarpeet tähän raakakakkuun. Itse asiassa äiti oli oottanut että tekisin tätä herkkua.
Mukavaa kun meillä siskoksilla, ja äidilläkin alkaa olla yhteinen mielenkiinto näihin raakaherkkuihin. Itse tykkään niitten tekemisestä ja kuvaamisesta, yhtään vähättelemättä sitä tietoa että tämä hyvä on terveellistä. Oikeestaan se onkin se juttu miksi näitä syö. Saa itse tehdä ja syödä semmoista mistä ei tule huono olo. Raakakakuissa ei periaatteessa ole mitään huonoja ainesosia, jotka jäisivät elimistöön. Tietenkin niissäkin kohtuus, ettei herkuttele mahottomuuksiin.
Kakun ohje on Kiitos hyvää -blogista. (Varoitus! blogi sisältää herkullisia kuvia ja ohjeita)
No comments:
Post a Comment