Perjantai-illan vohvelit



Vohvelit (gluteeniton)
1,5 kuppia tattarijauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
ripaus suolaa
ripaus kanelia
2 munaa
2 rkl sokeria
1 kuppi maitoa
1/4 kuppi vettä
1 kuppi maistamatonta jugurttia/rahkaa
1/2 kuppi sulatettua voita

Käytä paistamiseen juoksevaa tai pehmeää voita.
Tarjoa  lämpimät vohvelit hunajan kanssa ja ota kuppi kuumaa kaakaota.


 alkuperäinen resepti instagramista @glutenfreedivas

Olinko minä joskus sanonut etten tykkää tattarista? Täytyy perua ne sanat. Tattari on nykyisin mun herkkua. Nämäkin meni suorilta käsin paistajan suihin :) oli ainakin melkeen parempia ku tavalliset vohvelit.

Vohveleiden paistaminen tuo aina lapsuuden koti-illat mieleen. Kätevä keino lievittää koti-ikävää, tai nostattaa sitä.

No comments:

Post a Comment